Söndag, 11:11

Ellinor! Du måste vara mer aktiv. Jag gick in på våran blogg och så att jag hade gjort 4 eller 5 inlägg på raken (men ändå väldigt oofta!)

Jag tycker att det är rätt bra att vi har som rubrik vilken dag o tid det är, lite som Kenza, för då ser man hur ofta vi bloggar. Mer kontroll, liksom. Ska iväg om.... 1h 45 min. Gott om tid.

Idag gick min lillasyster typ runt för första gången! <3

Dagens outfit:



OTROLIGT dålig bild :( Det är ju webcam, måste ju trycka på knappen, så... Vet att det ser ut som en byxdress under skjortan, och gillar det :)

/Vani

Lördag, 16:17

Hejsan! Jag hade tjejmiddag igår, det var.. spännande. Det var typ första gången ett tjejgäng mötte ett annat tjejgäng, och det verkade gå bra (var lite rädd). :P Det är ju inte så bra att blanda kompisar med kompisar men

Nu vill jag för första gången spela Sims 3 ska bygga ett vattenfall! :D Jag ska nog sova hos Denice ikväll, och imorgon ska bowla med några kompisar och sedan äta tårta med släkten! Tittar även på My life as Liz. Smsar med Jennifer. (Känner att man har mycket privacy här XD)

Okey, puss! Kärlek! Amour à vous tous!

Torsdag, 17:07

Jag vet att min födelsedag är snart och att jag borde vara glad, men nu orkar jag bara inte. Ni får bara sluta pressa mig. Sluta pressa mig.


Tisdag, 19:56

Idag var min chilldag, jag hade tänkt att äta mellis i evigheter och bara leva framför teven i flera timmar, somna tidigt och njuta... Men i skolan får vi två läxor och en uppsats.. TILL IMORGON. Vi alla bara klappade händerna och jublade och hoppade av lycka. Yeah right.

Men jag pallar verkligen inte att plugga. Jag orkar inte. Inte idag. Nu får min teknikfröken böla för att jag inte har någon uppsats att lämna in. Och SO-fröknarna. Och NO-fröknarna. Men ibland funkar det väl bara inte, då får man väl bara skita i det.

Nu ska jag ta ett kokhett bad och svettas ut allt skolan har gnuggat och ristat in i mig - skit.

/Vani

Bitches love what i post

Måndag, 14:53

Hejsan, skriver från skolan. Hehe, kul. Ska tälta om två veckor, NICE! :D Nora idag efter skolan, jag ska ÄNTLIGEN få dricka lite energidrycka som jag inte fått på typ.. en månad? I good. Hejdå.

/Vani

A diary of my vintage life.


Fredag, 15.01

A friend in need's a friend indeed. A friend with weed is better.

Shoo! Jag är fortfarande rödhårig.. och jag måste skaffa bättre schampoo så att inte handuken blir helt rosa när jag torkar håret. Höhö, alla bryr sig. På tisdag börjar jag på ballett..och jag har värdens sämsta hållning! :O Min syster fyller 21 då också (tjugoett och ballett rimmar). Imorrn ska jag köpa ballettskor och käka kebab, det blir nice. Trevlig helg gott folk...
VANIA: St Eriksplan på Måndag? Logga in på fb!

Onsdag, 18:12

Måndagar: Ledig
Tisdagar: Ledig
Onsdagar: Gymmar med kompisar
Torsdagar: Barnpassar med Deniiice
Fredagar: Stallet, PARTY!
Lördagar: Pappa
Söndagar: Pappa

2/7 är lediga, helt okej. Men jag skulle nog inte kalla fredagar för ett helvete i för sig ;)

NORA DIN EMO!
Jag gillar din stil jättemycket och DET VET DU, men tycker att du går lite för långt med din Vässla, som (ska) passa med "Annas" Harry Potta? ;D KATT! Älskar dig. Mötas på måndag?

Blir sur på alla som är så jävla sena med Katy Perrys Firework, skärp er. Men jag kanske inte ska säga något som Korn-bruden säger.

Dagens akustiska: The Funeral. Ackorden och texten hittar du här: http://tabs.ultimate-guitar.com/b/band_of_horses/the_funeral_ver2_crd.htm

Kärlek till alla mina valpar.

/Vani

HOW QUICKLY THE GLIMMA FADES

Måndag, 23.37

Stackars Vania! :( Det var länge sen vi träffades, vi borde göra det snart..

Jag ska nog inte gå på Panic! At The Disco D: det är synd för de är så bra! Men det finns en chans att jag går på MCR(fast det var typ hundra spänn dyrare och jag är inget jättestort fan) man skulle kunnat tro att jag är emo nu xD (fast det går inte för det är en musiksstil).
Nu är mitt hår rött :) Det kändes ganska konstigt i början men nu när det är lite mindre glansigt så börjar jag vänja mig. Det var en tjej i min klass som också färgade rött i helgen fast hennes var mycket ljusare.
Så ser jag ut :)
Ciao! <3
/Noraa

Söndag, 10:07

Fredag: Mådde illa hela skoltiden (INGEN BRYDDE SIG) vilket gjorde mig pissed off. När jag red svimmade jag nästan, men hann avbryta så det var tur. Enligt alla där var jag BLÅ i ansiktet. På kvällen kräktes jag upp allt jag hade i magen.
Lördag: Var typ "matt" och tom hela dagen, som om jag hade förlorat massa blod.

It seems like it's my lucky weekend.

Men nu har jag ryckt upp mig och ska ge mig ut på en promenad med hunden kl 14.

Jag skulle vilja gå på Panic at the dico! med Nora, har funderat på det länge, men kommer säkert inte ha råd eftersom att jag och min syster planerar pappas 40-års-dag, vilket ni redan har räknat ut kommer att KOSTA (a lot). Och förresten vill jag TACKA min syster för att hon har gjort datorskärmen 1 dm lång så att jag inte ser vad jag skriver. TACK.

Älskar youtubes kvalitet :O

/Vani





` _ Searching For Inspiration - Page 1 of 50

Lördag, 17.09

Shoo!
Spotify är förvirrande, det ser ut som att jag bytt musikstil helt. Mest spelade låt: Mikrofonkåt av September.. wtf? Jag har lyssnat på den typ en och en halv gång. Just nu har jag gjort en spellista med Muse, Broder Daniel och Paramore och sånt. Imorgon ska jag färga håret, hoppas att det inte blir orange.
Inte för att någon bryr sig men det här är iaf vad låtarna hette..

1. Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off- Panic! At The Disco
2. Red belt- Tegan and Sara
3. Kom igen Lena!- Håkan Hellström



Om någon känner för att börja titta på en ny serie så rekommederar jag Skins.. den är bra :)

/Nora.

Tisdag, 19.22

Duktigt Vanjo! xD
Jag är seg som vanligt ^^ jag somnar varje dag jag kommer hem från skolan. Ingen har kommit på vilka låtarna var, men jag kan skriva det senare. Min skola var med på nyheterna igår, det var skoj xD. Panic! At The Disco kommer hit i februari och jag vill gå fast jag vet inte om det är värt det och jag vet inte om någon vill följa med. Men det vore jävligt kul iaf och jag har inte varit på konsert sen i somras (om man inte räknar med Marina & The Diamonds :)) hoppas inte biljetterna tagit slut..

Sry att jag bytte ämne hela tiden xD
/Nora <3

Fin gammal bild :)

Måndag, 18:16

Nora! Jag gjorde 5 inlägg på raken. Duktig elr duktig! ;D Vi börjar skolan imorgon, så jag har också försökt vända på dygnet och lyckades somna 2 och vakna 9 inatt. Ännu mer duktigt! Jag skriver från Denices dator, vi har typ spelat Sims2 och bakat kladdkaka hela dagen. Inte duktigt!
Nu har det gått en timma och vi har gjort en grej:
Cool va?
Med vänliga hälsningar från Psyket!
/Vani

Lördag, 19.11

Hej :) ointressanta Ellinor som skriver..
Skolan börjar på måndag och jag jobbar på att vända tillbaks dygnet tills dess. Igår var jag på stan med min äldsta vän, men det fanns bara XL kvar från mellandagsrean så allt vi köpte var godis och sen gick vi hem och spelade wii :)
Jag är fett seg just nu D: inte pepp alls.
Här är några låtar jag gillar :) jag härmar Vanjo lite.
1. I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck than any boy you'll ever meet, sweetie you had me.

2. I've got a red belt around my mind, my hands tied up around these words.

3. Jag ser Elvispojkarna som slänger upp påskliljorna, andra Långgatan-flickorna med hjärtat av på mitten när jag går runt här i feber nere vid kanalerna..

<3

Fredag, 22:08

Hmmm, you said some interresting things :D

Naaw! URGULLI bild :) älskar låt 2 o 3 ;) och du vet Christer e ju lärare och lär ut hur man meckar med moppar, bilar och sånt ;) och du Jacob finns INTE! HAHA! ;)

Puss o kram Denus <3

2011-01-07 @ 09:35:32
Postat av: Denii<333

Juste! Låt 2 är trouble is a friend och 3 är lemontree ;)

Okey, då vet vi det! ;D Ditt signaldement är dina hjärtan!!!!! ;D <333

Här kommer de rätta svaren:

1. Wedding Plans - by Howard Shore

2. Trouble is a friend - by Lenka (DENUUUUS<33)

3. Lemon tree - by Fools garden (DENUS IGEEEN!<333)

4. Long gone and moved on - by The Script

Ja bloggen, låt mig få titta på filmen nu okej?

/Vani


Fredag, 21:55

Idag red jag Bubbe, it was fun, hängde mest med Carro som berättade en lam, (sann) histora om att det spökar i stallet, sedan åkte vi hem till henne lite snabbt, var sen tvungen att åka hem och äta fredagsmiddag... fisk. Men ska dock jobba med henne i stallet igen imorgon, från klockan 08 till 22 :O Vilket inkluderar att sova över hos henne, heheh. Kanske vill du göra ngt på söndag, Ellinor? Let's talk about it in the fejsbuk.

Tittade nyss på slutet av Mumien och ska kolla på Liftarens guide till Galaxen, den ska vara bra. Okey, måste lägga mig tidigt ikväll så bye bye.

/Vani

sex by the beckhams

Xmages.net - image hosting -35695553_David_and_Victoria_Beckham_GQ_5_www_9_com_ua.jpg

Torsdag, 19:11

Tänkte kolla in Kissies blogg.
-Min familj har alltid tyckt jag är lillgammal i sättet jag talar, jag svär aldrig i min blogg ju. Det visste ni inte va?
(Det är inte du som skriver i din blogg.)
-Följ Kissie på Twiter
(Twiter?!)

 Jag gav upp där. Istället gick jag in på H&M, looooove these:


                Byxor?                                          Halsband?

Torsdag, 17:56

En dos musik om dagen gör doktorn slagen, (kan någon lista ut vilka låtar?):

1. Tear me down, they can't take you out of my thoughts
Under every scar there's a battle I've lost

2. He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part

3. Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree

4. Back to the place where we used to stay
Man, it feels good to feel this way

Vissa lättare än andra. (3:an)

Idag tänkte jag ngt jättekul. (Vissa) vet att jag TÄNKER skaffa en moppe. My teenage dream. Jag tänkte såhär: Hmm, jag vill skaffa en moppe som är billig så jag har råd med den, men jag vill samtidigt att den ska vara supersnabb. Hur ska jag göra då? Jag får väl köpa en billig med bygga om motorn. Ah, nu vet jag, jag kan väl ringa Jacob då. Hahahahahahah! Alicia har alltid klagat på att jag blir för insatt i filmer (en gång klappade publiken händerna i en film och jag klappade också). Men det här har gått lite överstyr. Call Jacob in your dreams.

Idag gick jag på en släktträff. Typ första gången jag varit utanför mitt hus mer än en timma efter min feber/förkylning sedan typ nyårsafton. Btw, jag smittade Ellinor. Ridning imorgon! Kärlek.

Lite tillbakablickar till Chile:






Vågar visa mig ;) Och Twixie, hundi-punden <3

/Vani

Måndag, 21:09

Gott nytt år! Har haft feber så har typ legat i sängen och halvsovit i tre dagar... Inte kul. Var jättepeppad, men oppsie doppsie..

Imorgon kommer kära Denice hem! Kärlek till planet du är på nu, nu lyfte på tio minuter sen! <3

Och ridningen börjar på fredag, åhhhhh :DD Den betyder så mycket. Puss stallet.

Nu ska jag titta på The Golden Door (den är jättebra, se den), gb! /Vania

Things That Inspire

RSS 2.0