Lördag, 22:28

Hat, en passion, vars grund är en olustkänsla vid föreställningen om hatets föremål och som yttrar sig i ett permanent begär att skada detta.
Hej... Idag var helt störd. -.- Hade en dålig dag...
Inte bara för att jag skrev hela det här inlägget och så kom jag åt en knapp så att allting gick bort...
Skulle återrida i en lite bättre grupp som jag kanske skulle börja rida i. Var jätteglad och jättestolt och taggad på att visa mina kunskaper... och så hade dom den strängaste o dummaste ridinstruktören som hade favoritelever (där INTE jag hör till) som gick och gnagde och hackade på mig och kallade mig 'ohjälpsam' och ouppmärksam. I slutet av lektionen, när hon skulle ge alla feedback så sa hon till alla andra 'det är gick jättebra för att ----'. Det gick lite sämre när ---.' Men bra jobbat du måste tänka på ----.' Som en melodi. Pushande. Trevligt. Men med mig gällde inte det. När hon såg på mig blev hennes ögon svarta och hon borrade in sina naglar i händerna för att inte komma fram och strypa mig. Hon sa: 'När du tänkte på tygeltaget mer så gick det bättre. Det ska du göra på ALLA hästar.' Slut. Jag ville ju inte gå fram om mörda henne, jag ville bara låsa in mig på toan och gråta. Och det gjorde jag också. Efter lektionen kändes det som om alla tittade på mig med besvikenhet och hat.
På kvällen var jag taggad med att åka tivoli med carro och denice. Men denice visste inte vägen till tivolit så jag fick säga hejdå till carro och hämta denice istället... Först så åkte vi en karusell o de va kul. Sedan åkte vi den läskigaste men denice vågade inte loopa så jag fick sitta och ha tråkigt ist. På nästa karusell mådde jag jätteilla så jag satt bara och knep. Efter det var jag taggad på att åka den läskigaste igen men denice var tvungen att åka HEM så vi fick betala 60 kronor helt i jävla onödan... Och nu står jag här med "planer" för ikväll. Yippie.
Hat. /Vani
hangingbyamoment21 on Xanga - Weblog

Tisdag, 0.25

Jag hackade morötter idag och skar mig i fingret..
/Nora

Måndag, 21.58

Hej hej :) Nora som skriver. Sitter i soffan och lyssnar på Now, Now Every Children (fast nu har de tydligen bytt namn till bara Now, Now) de är väldigt bra och jag älskar sångarens röst. Jag kom hem från gbg i fredags. På torsdagen var vi på ett museum där de har ett jättestort akvarium med hajar och sådant, och vi såg en haj som bara låg på botten, den va fett död :O.
I lördags var jag på stan med en kompis fast jag köpte ingenting förutom colaslushie. Sen gick vi hem och splela mario kart. Min kompis hade konfirmerat sig. Det verkar fett kul.. Jag har typ inte ens tänkt på att konferera mig eftersom jag är inte döpt, men det är säkert försent och jag skulle ändå inte vilja åka ensam :).
Jag och Vania har två nya låtar. Summertime av MCR och Strange & Beautiful av Aqualung. Det låter väldigt bra eftersom vi har piano till :).
Nu ska jag se om det nya Doctor Who avsnittet :) Vania, du borde se på Doctor Who eftersom vi ska på sån grej i London (två veckor kvar på torsdag!) fast du kommer typ tycka att jag är astöntig som tittar på det xD

Söndag, 13:28

Nu ska jag ut med hunden. (onödigt inlägg)
Hihi
/Vani
MILK! *** | Flickr - Photo Sharing!

Lördag, 14:00

Upcoming changes to Spotify Free/Open

Here’s how the changes will work:

  • New Spotify users will be able to enjoy our unrivalled free service as it is today for the first 6 months.
  • As of May 1st, any user who signed up to the free service on or before November 1st 2010 will be able to play each track for free up to a total of 5 times. Users who signed up after the beginning of November will see these changes applied 6 months after the time they set up their Spotify account.
  • Additionally, total listening time for free users will be limited to 10 hours per month after the first 6 months. That’s equivalent to around 200 tracks or 20 albums.
Ahhhhhhh, jag hatar spotify nu. Jag o min syrra ska dela på ett premium-konto då vi har typ exakt samma musiksmak.
/Vani

Lördag, 13:34

Hehe, råkade skriva söndag, tur att jag märkte de ;)
Tittade precis runt på we heart it, fy fan vad man längtar till london när man ser gatumode!:
This is meJule Foxsunday sunI trust nobody | Bad hair day everyday!
Är inte Moby's videos dom gulligaste? <3
Hittade det bortglömda banden Metro Station på Spotify, deras musik levde jag med under 08-09 sisådär. Kommer att lägga in ett youtubeklipp liter senare för att inte bombadera er med en massa heavy-stuff under ett enda inlägg.
Ha en glad påsk alla läsare! Har följt statistiken ett bra tag nu och jag är väldigt stolt bara att det är någon som går in på sidan (fast det går såklart med rååååge!) :P
/Vani (igen)

Fredag, 20:37

Förlåt att jag inte varit aktiv. Har haft så fullt upp, inte hunnit med att blogga. Jag håller nämligen på att skriva en hel bok för hand med låttexter och ackord te popkollo ;) Längtar!
Jag, Nora och ett par kompisar var vid fredhällsklipporna i måndags, vi blev suktade och badade till sist, jag var värsta fag:en som bara doppade lite men FAN vad nora var galen och bara simmade i på en gång! Det var nog... 6 grader kanske? Längtar till efter sommaren för då kommer kanske några av mina bästa vänner byta till min skola <3
/Vani
Victoria's Vintage %u2665

Torsdag, 07:49

Yep ni såg rätt, jag bloggar på mårönen. Hann en liten stund hihi!
Våra grannar gav en lapp åt oss, tänkte visa den:
"Hejsan!
Inte för att klaga... Men er hund skäller nästan oavbrutet på dagarna, när ni inte är hemma.
Vi jobba kväll/natt och vaknar oftast av att er hund skäller. Då är klockan 09.00 på mårönen och vi har såvit 3 timmar.
Skulle uppskatta om något görs åt saken.
MVH. Grannarna"

Överdriver. Klagar. Våran hung äger ju. Han kan highfive och fot, tydligen räcker inte det. Sedan stavar dom fel på "mårönen". Särbarn
/Vani
a · w o m a n · i n · ℓ σ ν є ♥

Måndag, 19:27

Alla inlägg är typ vid samma tidpunkt, vid 18-21 hihi. Det är ju då man har tid.
Gillar att vårat lösenord och mailadress och bloggadress innehåller tusen ord så man skriver fel hela tiden. Inte lätt. Sorry cheyer.
Min lillasyrra Aggie är jättesöt, hon springer runt i en cirkel och varenda gång hon passerar mig säger hon 'Tittut!' Sötnos!
Blir fan rädd varenda gång Feel Good Inc börjar med Gorillaz, den börjar o slutar med ett läskigt skratt! :( :P
Hela helgen var jag funktionär för ridtävlingen på sollentuna ridklubb, tycker jag lyckades bra på banan för jag fick kratta typ halva banan eftersom ingen annan vågade. Var bara nära att bli påkörd en gång  men det var inte så nära, för jag vikarierade för en annan tjej så jag visste inte banan. Det var lite läskigt. Men jag failade ganska mycket då jag skötte framhoppningen. Ropade typ fel namn jätteofta, alltså till exempel; Hanna Ringerborg Hedborg nummer 17 till hoppbanan ist för Hanna Ringergren Hedborg nummer 117 till framhoppningen, aja. Mina arbetstider var från 7 på morgonen till 6 på kvällen så det var sjukt jobbigt att gå upp tidigt på en helg. Men inatt fick jag sova ut som fan och försov mig fastän jag fick sova 11 timmar. Var en robot hela dagen men va fan det är VÄRT DET!
Nu ska jag inte tråka ut er mera med mina enorma inlägg, här kommer ist en bild med chocolate, hoppas ni blir nöjda.
/Vani
Set restrictions.

Torsdag, 17:02

Nääääää! Idag var det näst sista dagen på avdelningen jag praoar hos.. ogilla :(! Fy faaaaan vad jag kommer att sakna dagiset! :( Fy fan... Nästa vecka praoar jag hos dom stora, störande, snoriga barnen. Fan på den.
Det är en liten flicka som är så jävla söt. Jag smälter så fort jag tänker på henne. Haha
/Vani
I'M ASHLEIGH.

Måndag, 22.30

Den här veckan i skolan är ganska chill för allt vi ska göra är att prata om alkhol, narkotika och tobak. Nice. Jag har inte skrivit här på ett tag, och jag har inte så mycket att skriva om just nu så jag tänkte göra en såndär citatgrej igen, men det hade jag inte tillräckligt med fantasi för. Trååk.Dagens låt: An Horse - Camp Out :)

/Nora

Måndag, 19:04

Hej svejs, idag bloggar jag lortig om naglarna och med värk i bena. Praoat på dagis. Det var kul, bra awkard, de hade en massagefåtölj, FY FAN vad skönt det var!! Nu ska jag gå över te Denice för att jag var sååå duktig så jag glömde mina nycklar där. Försökt lyssna på dunkalåtar men blivit immun mot de, från o med nu så är det Aqualungs tid med andra ord!
/Vani
midnight tea party

RSS 2.0