Tisdag, 19:03

Nu ska jag för typ första gången på år åka bil!

Okey, en rättning: Denice Lindström skrev låten med mig. Visste inte om jag fick typ lägga ut hene på bloggen, förlååt.

Och igår kväll gjorde vi en refräng eller vers på en ny låt, den kommer troligen att heta typ "On my knees" eller något...

Puss på dig Ellinor! Suscribade Bella Udd Pettersons spotifylista, så BRA den är!!

Tack! /VaniaLOVER IN A FIGHTERS CLUB

SÖNDAG, 18.49

Shoo! Nora här.. det sitter en katt och stirrar på mig xD
Fett seg helg det varit.. här är vår gamla blogg: boysboystheband.blogg.se
Vi skrev rätt mycket där så det vore tråkigt att bara glömma den :)
Tare chill..

Söndag, 14:48

Första advent idag, nice, Ellinor är ju verkligen oförutsägbar...

Wow, 3 kommentarer, fortsätt så! Vad glad jag blir! Jo, en låt är helt klar (fast det var bara jag som skrev den och visade för ellinor, hon tyckte om den jättemycket), så den är gjord. Och heter "just say yes". Sedan börjar vi på två stycken som heter "See my soul", som jag och min syster skriver på, och "Balancing on the roof" som vi skriver tillsammans. Men du ska bara veta hur mycket vi saknar våran trummis!! <3 Saknar dig jättemycket.

Vi ska försöka fixa ett skivkontrakt till April sådär, och kontakta Popkollo igen får någon sorts coaching eller något. Vi ska börja repa regelbundet från typ 5 tills vi somnar hos Ellinor på tisdagar, och eventuellt på torsdagar också. Supernice.

Och angående vad MVG123 undrar så skulle vityp gå hem till Christine eller något, jag vet inte riktigt..

Tack! /VaniaFredag, 21:52

Skapade precis bloggen, var inte alls nöjd med designen. Men jaja.

Har försökt nå Ellinor i evigheter, blir så lack! (Men inte alls på ett nedlåtande sätt) I alla fall, hon vet ju inte om den här bloggen, hoppas hon gillar den.

Hela igår, imorse, varenda gång jag fått 5 minuter över, har jag tränat med gitarren på det nya albumet. En låt är tekniskt helt klar, repar bara på den, och vi har börjar på två, där det inte känns välgjort eller bra alls. Helt otroligt hur mycket tid man måste lägga ner på en låt, de känns så uttjatade! Men inte för er, haha.

Måste gå nu, skulle varit träffat Niclas eller Jennifer men det blir inte av, istället ska jag och min mamma ut med hundipundi och mysa framför en film.

Tack! /Vania

Of moons, birds and love.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0