Tisdag, 20.11

Många inlägg idag xD. Jag har ingen aning om vilka Vanias låtar är O.o, men jag har ganska tråkigt just nu så jag tänkte härma, och också göra citatgrej :).
1. "You're not that perfect either, mate. In fact you're way too easy to hate. What, 19 year old, can't get a date. I guess it's fate that you'll never find a soul mate. You're going to die alone, on your own, making crappy youtube videos."
2. "Then I'll use that voice that you find annoying and say something like 'yeah, intelligent input darling, why don't you just have another beer then?'"
3. "Forget about the dirty looks, the photographs your boyfriend took. You said you read me like a book but the pages are all torn and frayed now. "
Vilka arga låtar xD. Nu borde jag gå och packa för jag ska till landet imorgon, och sedan till götet på torsdag. Vania, vi borde göra något nästa vecka, eller när sommarlovet börjat :) <3.
/Ellinoooorrrrrr

Tisdag, 18:39

Inlägget inspireras av kall natur. (Policyn gör att man inte kan lägga in klippet i bloggen)
Sweet Disposition - The Temper Trap
/Vani
30 Amazing Landscape Photography | Photography Blog

Tisdag, 13.41

Inga mer prov nu :) så jag ska fira med fudge.
RECEPT:
1 msk sirap
2,5 dl mjölk
2,5 dl socker
1 paket blockchoklad
3 msk smör
1 tsk vaniljextrakt eller vaniljsocker
Koka mjölken med socker, sirap och blockchoklad. Koka medelhög värme (fast jag brukar koka högsta värme och röra om hela tiden för det går fortare). Ta en liten bit av smeten och häll i ett kallt glas med vatten. Ta upp smeten och försök rulla den till en liten boll, när det det funkar så är den klar och då kan du tillsätta smöret och vaniljen. Häll i en smörad form och ställ i frysen en stund. Ta ut den och skär i bitar. När glansen har försvunnit så är den klar. Jag hade inte så mycket blockchoklad hemma, så mina fudge blev mer kladdiga än frasiga, men det är gott det också :).
Spellista: fudge
Ja, det är Justin Bieber på spellistan xD, men jag hade nyss sett Never Say Never när jag gjorde spellistan och jag hade låtarna i huvudet. Filmen är fett bra, btw :)
Nu ska jag äta fudge, ta're chill! /NORA :D

Måndag, 22.39

Shoo :D Ellinor som skriver... Sry att jag inte skrivit på ett tag, har inte haft så mycket att skriva om. Bilderna från London blev fett dåliga men jag kanske lägger upp några av dem när jag hittar kameran.
Den här låten och videon får mig att smälta :D, älska dansen! Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig redo för terminens sista prov imorrn.. :)

Lördag, 11:42

Det känns lagom härligt att ha på sig pyjamas när tjejerna kommer och hämtar mig om en kvart, men det var en sak vi gjorde i december som jag vill göra igen....
Gissa låten!
1. You know grey is my favorite colour. I felt so symbolic yesterday. If I knew Picasso I would buy myself a grey guitar and play.
2. I've made some bad decisions, I'll admit that freely. It's just that life tastes sweeter when it's wrapped in debauchery.
3. I put a wig on you when you were sleeping and I just laid there and spooned you.
4. I'm in transit, floating stranded on this boat. And I pledge myself allegiance to a better night sleep at home.

/Vani
forget the politics of living alone

Fredag, 00:05

Fan vad bra statistik vi har! Trodde att det själv hade gått i stupet.. Själv har jag inte gått in på bloggen på flera månader. Haha, men tack!
/Vani
Tumblr
mmmm... bara jag som blir assuktad?

Fredag, 23:51

LÄNGTAR TILLS IMORGON <3<3
/vani

Lördag, 15:36

ASGOD KLADD-KOLA-KAKA
1. Smält 100 g smör.
2. Vispa ihop 3 dl socker och 2 ägg. Tillsätt sen smöret.
3. Häll i 2 dl vetemjöl, 1 msk kakao, 2 msk oboypulver och 1 msk vaniljsocker. Vispa till en jämn smet.
4. För mig blev smeten för fast, så jag hade i 1 msk fil. Den för inte vara för rinnig heller..
5. Häll i form och grädda ca 10 min på 175 grader i ugn, eller ca 8 minuter i mikro.
6. Jag serverade med florsocker på. Kolasmaken passar ju inte till så mycket..
/Vani matvraket

Lördag, 15:16

Var med tvillingarna Hjort igår.. Jag träffade deras kompis som var fett snäll och vi drog iväg till en fest men det var fett lame så vi gungade och dom börja haffa 95:or.... Idag ska jag till min supercoola lillebrorsa Milo!
/Vani
fime

Onsdag, 15:20

Haha, fyra minuter senare kommer jag på...
I helgen var jag  o nora i london :D (elr säger man på london? ;) det är ju en ö...)
Nora= lägga ut bilderna??
Så får ni se.
/Vani

Onsdag, 15:14

JAG KAN INTE LYSSNA PÅ THE KOOKS - NAIVE, LÄNGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sviker inte dig Luke! Grooveshark finns....
/Vani

Måndag, 19.10

Sufjan Stevens - Too much.
/Nora

Tisdag, 23.11

Imorrn är det Operation Dagsverke så först ska jag och en kompis spela gitarr och tigga pengar av turister i Gamla Stan, sen blir det hem och packa och sen London!! :D Pepp.

/NORA <3

Torsdag, 17:21

Mycket prov, inlämning imorrn. Inte ens gjort uppgiften. Stressa ;)
/Vani
prettypictures. ♕

RSS 2.0